Nascudes per al plaer

Nascudes per al plaer

11,95 €
Impuestos incluidos

Com gaudir del sexe sense demanar disculpes.

 

Una societat millor no passa només per la construcció d’un home més sensible i emocional, sinó també d’una dona amb més empenta, convençuda del seu potencial sexual, que no tingui por de perseguir activament el plaer i celebri amb orgull el seu cos. Una societat millor necessita que les dones gaudeixin del sexe sense necessitat de demanar disculpes.

La dona occidental, encara avui en dia, ha de bregar amb molts prejudicis quan pren qualsevol iniciativa. Però si aquesta iniciativa va dirigida, concretament, a satisfer el seu desig sexual, l’ofensiva que ha de patir arriba massa sovint a ser inhumana. La doctora Mireia Darder proposa un recorregut per entendre quins són els principals bloquejos que afecten la nostra sexualitat i ofereix les pautes per desfer-los. Perquè molts dels atacs a la sexualitat femenina neixen de les creences que tenim de nosaltres mateixes.

Autor
Mireia Darder
Idioma
català
ISBN
978-84-16033-96-6
Año
2015
Edición
primera
Páginas
144 pàg.
Dimensiones
21 x 14 cm.
Encuadernación
rústica amb solapes
9976 Artículos

Mireia Darder (Barcelona, 1959) és doctora en Psicologia i cofundadora de l’Institut Gestalt de Barcelona. Especialista en psicologia clínica, ha aprofundit en qüestions de sexualitat i en el treball dels somnis. Ha impartit un gran nombre de tallers de psicoteràpia corporal, combinant el seu ampli saber acadèmic amb alguns dels nous corrents més contrastats, com el katzugen i les constel·lacions familiars.

logo catorze
logo el punt avui
El canvi comença amb el sexe — El Punt Avui, 26/03/2016
logo diari catala
Mireia Darder: «Les dones tenim més capacitat que els homes per al plaer» — Diari Català, 06/03/2016
logo institut gestalt
En busca del placer femenino — La revista de l'Institut Gestalt, Desembre del 2015
COMANEGRA utiliza cookies para garantizar que demos la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Si continúa, asumimos que acepta recibir todas las cookies en el sitio web COMANEGRA.