... ...
Boira + La travessia

Boira + La travessia

12,50 €
Impuestos incluidos

Dramaticles és una col·lecció de textos teatrals que coeditem amb l'Institut del Teatre. Té tres línies de treball: les obres contemporànies, les clàssiques i les antologies.

 

Lluïsa Cunillé i Josep Maria Miró, autors de dues generacions consecutives, comparteixen un paper clau en la renovació del teatre català contemporani. En aquest volum, presentem dues obres que ens endinsen en un teatre de debat i reflexió sobre la construcció i els valors de la nostra societat actual.

Boira ens situa vint-i-cinc anys després de la caiguda del mur de Berlín: una viatgera misteriosa exerceix un fort magnetisme sobre la resta de personatges. La travessia ens trasllada a un campament d’ajut humanitari el dia que una nena mor en braços d’una religiosa. Dos interessants punts de partida per emprendre un viatge apassionant a través de les consciències dels personatges.

*  *  *
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

ICEC.png

Autor
Lluïsa Cunillé, Josep Maria Miró
Idioma
català
ISBN
978-84-16605-59-0
Año
2016
Edición
primera (coedició amb l'Institut del Teatre)
Páginas
190
Dimensiones
13 x 18 cm.
Encuadernación
rústica amb solapes
Otros
pròlegs d'Ana Prieto Nadal i Gaston Gilabert
Colección
Dramaticles
9989 Artículos

Lluïsa Cunillé (Badalona, 1961) ha estrenat, entre altres obres, Barcelona, mapa d'ombres (Sala Beckett, 2004), Après moi, le déluge (Teatre Lliure, 2007) i El carrer Franklin (Teatre Nacional de Catalunya, 2015). És cofundadora de la Companyia Hongaresa de Teatre i de la companyia La Reina de la Nit. Ha rebut el Premio Nacional de Literatura Dramática (2010), el Premi Nacional de Teatre de la Generalitat de Catalunya (2007) i el Premi Ciutat de Barcelona d'Arts Escèniques (2004).

Josep Maria Miró (Vic, 1977) és autor de Cúbit, La travessia, Obac, Estripar la terra, Fum, Nerium Park, El principi d'Arquimedes, Gang Bang i La dona que perdia tots els avions, entre d'altres. Els seus textos s'han estrenat en més de vint països i ha rebut nombrosos guardons, entre ells el prestigiós Premi Born ―en dues ocasions―, el Frederic Roda i el Jaume Vidal i Alcover. Ha dirigit tant els seus propis textos com els d'altres autors. És docent al grau d'Arts Escèniques de la Universitat de Girona i ha impartit cursos i tallers estatals i internacionals.

logo el punt avui
Llegir teatre — El Punt Avui, 06/11/2018
logo el pais
Massa ambigüitats — El País, 06/10/2017
logo entreacte
Ressenya de "Boira" i "La travessia" — Entreacte, 01/05/2017
logo punt avui
L’escena, d’ombra i mar — El Punt Avui, 20/08/2017
Ressenya de 'Boira' i 'La travessia' — El blog de Jordi Cervera, 08/03/2017