El gran llibre de l'imaginari fantàstic català:...
El gran llibre de l'imaginari fantàstic català:...
El gran llibre de l'imaginari fantàstic català:...
El gran llibre de l'imaginari fantàstic català: Criatures, bruixes i dimonis
El gran llibre de l'imaginari fantàstic català: Criatures, bruixes i dimonis
El gran llibre de l'imaginari fantàstic català: Criatures, bruixes i dimonis

El gran llibre de l'imaginari fantàstic català: Criatures, bruixes i dimonis

31,00 €
Impuestos incluidos

Un llibre nascut per esdevenir un clàssic de l’edició catalana i amb més d'un centenar de criatures fantàstiques que poblen el país de cap a cap.

 

Després d’una dècada d’investigació i creació que els ha consagrat com els autors referents de la divulgació de l’imaginari fantàstic català, Joan de Déu Prats i Maria Padilla culminen la seva obra més ambiciosa: un atles fantàstic amb més d’un centenar de criatures extraordinàries que poblen el país de cap a cap. El més florit de cada casa. De l’estrangulament fundacional dels Pirineus fins a les portes nostrades de la Pàtria dels Morts, els catalans ens hem definit a través d’un cúmul de llegendes i sabers populars que la frenètica vida moderna amenaça inútilment. Perquè la fortalesa dels somnis és inexpugnable. Aquest llibre els endreça amb el rigor de l’arxiver i la lleugeresa i l’amenitat del narrador de la vora del foc, i els posa cara i caràcter amb unes il·lustracions que són autèntiques obres d’art.

Un llibre que és una obra d’art, un cant d’amor al nostre imaginari i un exercici de reparació històrica.

*  *  * 
El gran llibre de l'imaginari fantàstic català: Criatures, bruixes i dimonis forma part de la col·lecció «Catalunya Fantàstica», grans àlbums il·lustrats que combinen la divulgació històrica i la meravella. El gran llibre de les bruixes catalanesEl gran llibre dels indrets fantàstics de Catalunya i El gran llibre de les criatures fantàstiques de Catalunya són altres títols que formen part de la col·lecció. 

* * *

Aquest llibre s’ha fet seguint criteris d’ecoedició. L’objectiu de l’Institut de l’Ecoedició és reduir l’impacte ambiental de la producció i assegurar l’aplicació de pràctiques de respecte al medi ambient. Per a més informació, visita institutecoedicio.cat

Autor
J. de D. Prats i M. Padilla
Idioma
català
ISBN
978-84-19590-55-8
Año
octubre 2023
Edición
primera
Páginas
260
Dimensiones
20 x 27 cm.
Encuadernación
tapa dura
Colección
Catalunya Fantàstica
9993 Artículos

Joan de Déu Prats ha publicat més de cent llibres per a infants i adolescents i ha estat traduït als principals idiomes. Ha guanyat diferents premis com el Serra d'Or, l'Hospital Sant Joan de Déu, el Cavall Fort, el Guillem Cifre de Colonya i ha estat finalista al Barcanova. Des de fa uns anys conrea també la literatura d'adults amb llibres sobre llegendes i històries del nostre país. Darrerament ha publicat Girona, Terra de mites i llegendes, Llegendes de Pescadors i altres històries de la mar o La Barcelona Inquietant. El seu estil es caracteritza per l'agilitat, la poesia i l'humor.

Maria Padilla Climent és il·lustradora nascuda a Barcelona l'any 1984. Ha cursat els estudis d'art i, posteriorment, il·lustració a EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. La seva trajectòria va començar en el món de l'art, amb exposicions a Barcelona i Berlín, per després anar-se decantant cap a la il·lustració. Actualment treballa compaginant projectes editorials i contes, tant infantils com per a adults. La seva pàgina oficial és www.mariapadilla.eu.

Productos relacionados

COMANEGRA utiliza cookies para garantizar que demos la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Si continúa, asumimos que acepta recibir todas las cookies en el sitio web COMANEGRA.