... ...
http://www.comanegra.com/ca/cataleg/item/181-el-tresor-de-la-fageda

El tresor de La Fageda

15,00 €
Impuestos incluidos

Un divertit conte infantil basat en l'experiència de la cooperativa La Fageda.

 

L'Alba té 6 anys i una imaginació que no se l'acaba. Un dia, tota la família decideix anar a visitar La Fageda, la cooperativa on s'elaboren els millors iogurts del món. Però l'Alba té un altre objectiu: descobrir quin és l'autèntic tresor que amaga La Fageda!

Vaques que escolten música, metges que curen iogurts, un bosc fantàstic, un bandoler i una pila de personatges entranyables que acompanyaran l'Alba al llarg de la visita i l'ajudaran a trobar el tresor... t'imagines què pot ser?

Descobreix amb l'Alba i els seus amics un món fantàstic, però real, on quasi tot és possible gràcies a l'amor i el respecte dels que l'habiten.

Visita la pàgina web de La Fageda a www.fageda.com

*  *  *
Amb la compra d'aquest llibre es col·labora amb la Fundació de Serveis Assistencials de la Garrotxa.

Autor
Pep Molist, Clàudia de Puig
Idioma
català
ISBN
978-84-15097-49-5
Año
2012
Edición
primera
Páginas
32 pàg.
Dimensiones
25 x 25 cm.
Encuadernación
cartoné
Edad recomendada
a partir de 5 anys
9996 Artículos

Pep Molist (Manlleu, 1965) és bibliotecari i ha treballat sempre en àrees infantils de diverses biblioteques públiques. La feina i l'afició per la lectura l'han portat a tibar diversos fils del binomi format per llibres i infants: a llegir literatura per a infants i joves; a recomanar-la, com a bibliotecari i com a crític en diferents mitjans de comunicació, i també a escriure'n. L'any 2003 va guanyar el Premi Rovelló d'assaig sobre literatura infantil i juvenil amb l'obra Els llibres tranquils: el curs de la vida a través de la literatura infantil (Pagès, 2004). El 2007 va guanyar el Premi Parcir d'Àlbum il·lustrat per El senyor sol i la senyora eriçó (L'Albí, 2007) i el Premi Hospital Sant Joan de Déu de conte infantil per Dos fils (La Galera, 2007), que també va ser guardonat el 2008 amb el Premi Crítica Serra d'Or. Entre els llibres per a infants també destaca la col·lecció de la vaca Plis Plau (Baula, 2005-10). Amb Comanegra també ha publicat el conte infantil Karaganda (2011).

Clàudia de Puig Ripoll (Barcelona, 1983), dibuixant formada a l'Escola d'Arts i Oficis Llotja. Ha treballat per a l'Editorial Casals, Grup IREF i el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya il·lustrant llibres de text i material docent. També per a l'Editorial Octaedro i Lunwerg Editores fent dibuixos per a contes infantils. Suma experiència en produccions audiovisuals treballant el concepte artístic, l'escenografia i l'animació, i ha col·laborat amb Fausto Producciones, Norotian i diversos projectes independents. Amb Comanegra també ha publicat La llei del mirall per a joves (2013).

Descobreix el seu blog d'il·lustracions.