Mirades mestres

Mirades mestres

16,00 €
Impuestos incluidos

Les 15 claus d'una educació harmònica dirigida a mestres, educadors i tothom que vulgui acostar-se a la sensibilitat dels més petits.

 

Un llibre que mostra com entendre i aprendre dels infants.

Les pàgines d'aquest llibre ens presenten el recorregut vital de l'Eugènia, una noia que volia ser artista però es va trobar fent de mestra. Amb perseverança, va convertir-se en una docent exemplar de qui ningú podia tenir cap queixa, fins que un dia no va aguantar més la cotilla del sistema que l'ofegava i va decidir emprendre camins de coneixement alternatius. Alliberar-se de la cuirassa del saber preestablert li permetrà descobrir noves maneres de relacionar-se amb la infantesa, recuperarà els pinzells i tornarà a pintar, i aquest n'és el resultat, el seu llegat: les 15 claus per a una educació harmònica, bellíssimament il·lustrades amb les mirades dels veritables mestres.

Autor
Thaïs Borri Bas
Idioma
català
ISBN
978-84-16605-84-2
Año
maig 2017
Edición
primera
Páginas
100
Dimensiones
18 x 13 cm.
Encuadernación
rústica
9998 Artículos

Thaïs Borri Bas ha estudiat Pedagogia, Belles Arts, Il·lustració i Disseny Gràfic. Entén l'art com la forma d'observar i ordenar idees i reflexions fruit d'aquesta curiositat i admiració de la vida.