... ...
Travy

Travy

12,50 €
Impuestos incluidos

Dramaticles és una col·lecció de textos teatrals que explora tres línies de treball: les obres contemporànies, les clàssiques i les antologies.

 

Dos pallassos vells amb poca gràcia. Dos fills perduts en si mateixos, la transgressió de l’art i l’èxit. Una família de joglars que s’entenen més posant-se màscares que mirant-se als ulls. Embrancats en crear un espectacle.

L’últim espectacle? Travy és un homenatge a la mateixa família Pla-Solina (de nom artístic “la Família Travy”) i un (des)encontre entre dos corrents teatrals; per una banda, el clown, el teatre folklòric i popular. Per l’altra, les formes post-dramàtiques i meta-teatrals. Una família que ha tingut el teatre com a forma de ser i viure.

*  *  * 

Llibre local = Lector compromès Aquest és un llibre publicat amb el segell Llibre local, que garanteix que el 100% de la seva elaboració –des del disseny fins a la impressió– s’ha dut a terme per professionals i empreses del nostre país. Amb la seva compra has contribuït a crear llocs de treball dignes al teu entorn, a assegurar que cap impost no fugi a l’estranger i a minimitzar el seu impacte ambiental, entre altres beneficis. Visita llibrelocal.cat per conèixer millor aquesta iniciativa.

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de:


    

___

Autor
Pau Matas i Oriol Pla
Idioma
català
ISBN
978-84-19590-91-6
Año
gener 2024
Edición
primera
Páginas
130
Prólogo
Jordi Oriol
Dimensiones
13 x 18 cm.
Encuadernación
rústica amb solapes
Colección
Dramaticles
9994 Artículos

Sobre els autors

  • Pau Matas és dramaturg, músic i dissenyador de so. Ha coescrit, entre d’altres, Odisseus amb Oriol i Quimet Pla i Tha Tzpar (L’espera) amb Lali Álvarez.
  • Oriol Pla va començar en el món del teatre amb la companyia familiar, Teatre Tot Terreny, i combina la creació teatral i la interpretació, ja sigui al teatre, a la televisió o al cinema.