El camí dels ocells
El camí dels ocells
El camí dels ocells
El camí dels ocells
El camí dels ocells
El camí dels ocells
El camí dels ocells
El camí dels ocells

El camí dels ocells

12,00 €
Impuestos incluidos

Guia pràctica d'onze passos a la recerca del satori.

PREMI EVA TOLDRÀ D'IL·LUSTRACIÓ EDICIÓ 2022.

 

SINOPSIS

A la pau espiritual del satori s’hi arriba sovint amb els passos més menuts. L’essència acostuma a amagar-se en gestos minúsculs. Aquest llibre delicat, adreçat a petits i grans, assenyala la manera d’emprendre el vol a través d’onze meditacions bellament il·lustrades.

AUTORA

Ona Cepero és la guanyadora de l’últim Premi Eva Toldrà d’Il·lustració, guardó que tria anualment el millor projecte de final de carrera entre totes les escoles d’art i disseny del país. Enguany celebrem el desè aniversari del premi, que amb obres com L’ombra de la Dora, La resposta silenciosa o Cartografia anatòmica de les llegendàries illes corpòries reivindica el talent emergent i dona valor a l’excel·lència acadèmica dels il·lustradors del futur.

***

Aquest llibre s’ha fet seguint criteris d’ecoedició. L’objectiu de l’Institut de l’Ecoedició és reduir l’impacte ambiental de la producció i assegurar l’aplicació de pràctiques de respecte al medi ambient. Per a més informació, visita institutecoedicio.cat

***

Aquest llibre s'ha realitzat amb el suport de:

Autor
Ona Cepero
Idioma
català
ISBN
978-84-19590-64-0
Año
octubre 2023
Edición
primera
Páginas
28
Dimensiones
15,5 x 15,5 cm.
Encuadernación
rústica
10000 Artículos

Ona Cepero és la guanyadora de l’últim Premi Eva Toldrà d’Il·lustració, guardó que tria anualment el millor projecte de final de carrera entre totes les escoles d’art i disseny del país. Enguany celebrem el desè aniversari del premi, que amb obres com L’ombra de la Dora, La resposta silenciosa o Cartografia anatòmica de les llegendàries illes corpòries reivindica el talent emergent i dona valor a l’excel·lència acadèmica dels il·lustradors del futur.