Stanley Greene: Una vida a pèl
Stanley Greene: Una vida a pèl
Stanley Greene: Una vida a pèl
Stanley Greene: Una vida a pèl
Stanley Greene: Una vida a pèl
Stanley Greene: Una vida a pèl
Stanley Greene: Una vida a pèl
Stanley Greene: Una vida a pèl

Stanley Greene: Una vida a pèl

24,00 €
Impuestos incluidos

El fotògraf que va voler mostrar la veritat i la violència del món.

 

Stanley Greene (1949-2017) és un dels fotògrafs més importants de finals del segle xx i principis del xxi. Entre molts premis, va ser guardonat amb 5 World Press Photo, i tenia per comesa fotografiar la violència del món, explicar què fan els poderosos i com i per què ho amaguen als ciutadans; tal com diu en aquest còmic, «la meva lluita consisteix a ensenyar al món què fan les rates». Va fotografiar, entre altres, la caiguda del mur de Berlín, les guerres de Txetxènia i els efectes de l’huracà Katrina.

JD Morvan i Tristan Fillaire expliquen en aquesta obra una biografia única, compromesa amb la veritat i la realitat, i aconsegueixen que còmic i fotografia esdevinguin una sola art, combinant dibuix i instantànies al llarg de les pàgines. A més a més, aquest llibre és també un catàleg ben representatiu de les millors fotografies de Greene: n’incloem un extens dossier al final del còmic.

Traducció de Carme Geronès i amb les fotografies de Stanley Greene.

Stanley Greene: Una vida a pèl és el vuitè títol de la col·lecció «Comanegra Còmics»: no-ficció i temes d'actualitat en còmics de gran qualitat. 

***

Llibre local = Lector compromès Aquest és un llibre publicat amb el segell Llibre Local, que garanteix que el 100% de l’elaboració —des del disseny fins a la impressió— s’ha dut a terme per professionals i empreses catalanes. Visita llibrelocal.cat per conèixer millor aquesta iniciativa.

.

.

.

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de:


Autor
JD Morvan i Tristan Fillaire
Traducción
Carme Geronès
Idioma
català
ISBN
978-84-19590-50-3
Año
octubre 2023
Edición
primera
Páginas
128
Fotografías
Stanley Greene
Dimensiones
19,4 x 25,5
Encuadernación
tapa dura
Colección
Comanegra Còmics
9999 Artículos

FOTÒGRAF

Stanley Greene (1949-2017) és un dels fotògrafs més importants de finals del segle xx i principis del xxi. Entre molts premis, va ser guardonat amb 5 World Press Photo, i tenia per comesa fotografiar la violència del món, explicar què fan els poderosos i com i per què ho amaguen als ciutadans; tal com diu en aquest còmic, «la meva lluita consisteix a ensenyar al món què fan les rates». Va fotografiar, entre altres, la caiguda del mur de Berlín, les guerres de Txetxènia i els efectes de l’huracà Katrina.

AUTORS (del còmic):

JD Morvan i Tristan Fillaire expliquen en aquesta obra una biografia única, compromesa amb la veritat i la realitat, i aconsegueixen que còmic i fotografia esdevinguin una sola art, combinant dibuix i instantànies al llarg de les pàgines. A més a més, aquest llibre és també un catàleg ben representatiu de les millors fotografies de Greene: n’incloem un extens dossier al final del còmic.

TRADUCCIÓ

Carme Geronès. Traductora de més de dues-centes obres de l’anglès o el francès al català. Entre elles destaquem les traduccions d’autors com Louis Althusser, Edward Anderson, Roald Dahl, Ildefonso Falcones, John Grisham, Patricia Highsmith, Henry Kissinger, Milan Kundera, Doris Lessing, Frederic Manning, Jules Verne, entre altres.

Productos relacionados