... ...
Petites faules

Petites faules

17,00 €
Impuestos incluidos

Un petit volum amb 35 relats molt breus que recullen tota l'essència de la poètica kafkiana.

 

Una escurada selecció dels millors contes de Franz Kafka, un dels autors més insòlits de la història de la literatura, amb una nova traducció d'Anna Punsoda i un epíleg de Melcior Comes. Conté també alguns dels dibuixos del mateix Kafka. Amb aquest llibre continua la col·lecció "Portàtils" iniciada amb els Contes portàtils de Pere Calders.

«Kafka et fa riure, sentir i rascar-te per tot el cos. Kafka et canvia; llegir-lo encara és una experiència no equiparable a la de cap altre escriptor. Els nous territoris de la sensibilitat i del coneixement, també del pensament en el cas de Kafka, tot allò que Kafka t’ensenya a veure dintre teu i no veies abans, perquè t’ha fet una llum única i fràgil però insubstituïble, és la marca d’allò kafkià».
— De l'epíleg de Melcior Comes.

Autor
Franz Kafka
Idioma
català
ISBN
978-84-18022-13-5
Año
novembre 2019
Edición
primera
Páginas
170
Dimensiones
12 x 17 cm.
Encuadernación
cartoné
Otros
epíleg de Melcior Comes
Autor info
traducció d'Anna Punsoda
Colección
Portàtils
9986 Artículos

Franz Kafka (1883-1924) fou un escriptor d'origen jueu en llengua alemanya. La seva narrativa desassossegadora i simbòlica, escrita en alemany, va anticipar l'opressió i l'angoixa del segle XX. La seva influència ha fet que el terme kafkià s'apliqui a situacions socials angoixants i grotesques.

Frank Kafka