Teatre trans i altres textos no normatius

Teatre trans i altres textos no normatius

14,00 €
Impuestos incluidos

Dramaticles és una col·lecció de textos teatrals que coeditem amb l'Institut del Teatre. Té tres línies de treball: les obres contemporànies, les clàssiques i les antologies.

 

Les obres que formen part d'aquest volum dedicat al teatre trans i al teatre queer porten a l'escenari cossos i identitats de gènere que defugen la normativitat. Limbo, A mí no me escribió Tennessee Williams (porque no me conocía), De tritons i sirenes i Ocaña, reina de las Ramblas ens parlen d'individus que no encaixen en una societat bastida des del privilegi heteronormatiu.

Marc Rosich posa el focus en els col·lectius tradicionalment relegats a la invisibilitat per recordar-nos que hi ha altres possibilitats, altres veus per escoltar, altres indrets per explorar.

Pròleg d'Isaïas Fanlo i epíleg de Sebastià Portell.

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de:
Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Autor
Marc Rosich
Idioma
català
ISBN
978-84-18022-36-4
Año
abril 2020
Edición
primera (coedició amb l'Institut del Teatre)
Páginas
160
Dimensiones
13 x 18 cm.
Encuadernación
rústica
Otros
pròleg d’Isaïas Fanlo i epíleg de Sebastià Portell
Colección
Dramaticles
9986 Artículos

Marc Rosich (Barcelona, 1973) és dramaturg, director d'escena i traductor. Les seves obres, adaptacions i traduccions s'han estrenat al Teatre Nacional, el Teatre Lliure, el Teatre Romea, el Centro Dramático Nacional, la Sala Beckett i el Tantarantana, entre altres. Ha col·laborat en una desena de projectes internacionals amb el director Calixto Bieito, amb qui va guanyar el Premi de la Crítica 2008 a la millor adaptació per Tirant lo Blanc.

COMANEGRA utiliza cookies para garantizar que demos la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Si continúa, asumimos que acepta recibir todas las cookies en el sitio web COMANEGRA.