Teatre trans i altres textos no normatius

Teatre trans i altres textos no normatius

14,00 €
Impuestos incluidos

Dramaticles és una col·lecció de textos teatrals que coeditem amb l'Institut del Teatre. Té tres línies de treball: les obres contemporànies, les clàssiques i les antologies.

 

Les obres que formen part d'aquest volum dedicat al teatre trans i al teatre queer porten a l'escenari cossos i identitats de gènere que defugen la normativitat. Limbo, A mí no me escribió Tennessee Williams (porque no me conocía), De tritons i sirenes i Ocaña, reina de las Ramblas ens parlen d'individus que no encaixen en una societat bastida des del privilegi heteronormatiu.

Marc Rosich posa el focus en els col·lectius tradicionalment relegats a la invisibilitat per recordar-nos que hi ha altres possibilitats, altres veus per escoltar, altres indrets per explorar.

Pròleg d'Isaïas Fanlo i epíleg de Sebastià Portell.

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de:
Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Autor
Marc Rosich
Idioma
català
ISBN
978-84-18022-36-4
Año
abril 2020
Edición
primera (coedició amb l'Institut del Teatre)
Páginas
160
Dimensiones
13 x 18 cm.
Encuadernación
rústica
Otros
pròleg d’Isaïas Fanlo i epíleg de Sebastià Portell
Colección
Dramaticles
9986 Artículos

Marc Rosich (Barcelona, 1973) és dramaturg, director d'escena i traductor. Les seves obres, adaptacions i traduccions s'han estrenat al Teatre Nacional, el Teatre Lliure, el Teatre Romea, el Centro Dramático Nacional, la Sala Beckett i el Tantarantana, entre altres. Ha col·laborat en una desena de projectes internacionals amb el director Calixto Bieito, amb qui va guanyar el Premi de la Crítica 2008 a la millor adaptació per Tirant lo Blanc.