Peer Gynt

Peer Gynt

15,00 €
Impuestos incluidos

Dramaticles és una col·lecció de textos teatrals que coeditem amb l'Institut del Teatre. Té tres línies de treball: les obres contemporànies, les clàssiques i les antologies.

 

Un jove aventurer temerari i irresponsable, amb anhels de fer alguna cosa important a la vida, manté, al llarg dels anys, una relació de permanent conflicte amb el seu entorn. Lluitarà per trobar-se a si mateix entre dos mons: l'humà i el sobrenatural.

El poema dramàtic Peer Gynt s’inspira en la tradició escandinava i combina elements del realisme modern amb la presència d’éssers meravellosos i fantàstics. Més d’un segle i mig després de la seva concepció, ha esdevingut un mite al voltant de la identitat i el sentit de la vida, que ha arribat més enllà del gènere teatral gràcies a la composició musical d'Edvard Grieg.

Traducció de Joan Sellent i Anne-Lise Cloetta.
Pròleg d'Enric Gallén.

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de:
Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Autor
Henrik Ibsen
Idioma
català
ISBN
978-84-18022-81-4
Año
abril 2021
Edición
primera (coedició amb l'Institut del Teatre)
Páginas
344
Dimensiones
13 x 18 cm.
Encuadernación
rústica
Otros
pròleg d'Enric Gallén
Autor info
traducció de Joan Sellent i Anne-Lise Cloetta
Colección
Dramaticles
9994 Artículos

Henrik Ibsen (Skien, 1828 – Cristiania, 1906) és reconegut arreu del món com un dels autors més influents de Noruega i del teatre modern per les seves obres realistes, que giren al voltant de qüestions psicològiques i socials. A l’època, el seu teatre d’idees va tenir un gran impacte en l’escena europea i els seus textos van ser titllats d’escandalosos perquè qüestionaven el model de família i de societat dominants. A dia d’avui, les seves obres no han perdut vigència: són estrenades una vegada i una altra als teatres d’arreu del món. Ibsen va exiliar-se per voluntat pròpia a països com Itàlia o Alemanya durant molts anys, abans de retornar a Noruega cap al final de la seva vida. Entre les seves obres, destaquen Peer Gynt, Un enemic del poble o Hedda Gabler.

Productos relacionados

COMANEGRA utiliza cookies para garantizar que demos la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Si continúa, asumimos que acepta recibir todas las cookies en el sitio web COMANEGRA.