Quiquiriquic!

Quiquiriquic!

20,90 €
Impuestos incluidos

El dotzè títol de la col·lecció «Portàtils» reunim els millors contes, més un poema i una carta inèdits fins ara en català, d'un dels millors prosistes de la literatura universal, Herman Melville.

 

Poques obres han influït tant i han anticipat tan bé la narrativa moderna i contemporània com ho ha fet la de Herman Melville. No només Moby Dick, sinó també narracions com «Bartleby, l’escrivent» han estat traduïdes, editades i aplaudides moltes vegades en la nostra llengua, però textos tan importants com «La veranda», «Els dos temples» o «El campanar» ens han passat massa desapercebuts. Amb els contes hi teníem, doncs, una assignatura pendent. Aquí en reunim vuit d’imprescindibles, més un poema i una carta. Més enllà de l’escrivent hi ha un Melville plural, melangiós i tragicòmic, inèdit fins ara en català, que per fi podem apreciar.

Traducció de Yannick Garcia. 
Epíleg de Borja Bagunyà.
Edició i selecció d'Àlex Moreno Mulet

*  *  * 
Aquest llibre s’ha fet seguint criteris d’ecoedició. L’objectiu de l’Institut de l’Ecoedició és reduir l’impacte ambiental de la producció i assegurar l’aplicació de pràctiques de respecte al medi ambient. Per a més informació, visita institutecoedicio.cat

Autor
Herman Melville
Traducción
Yannick Garcia
Idioma
català
ISBN
978-84-19590-12-1
Año
març 2023
Edición
primera
Àlex Moreno
Páginas
280
Epílogo
Borja Bagunyà
Dimensiones
12 x 17 cm.
Encuadernación
tapa dura
Colección
Portàtils
9999 Artículos

Herman Melville és al podi dels millors escriptors americans de tots els temps, tot i que no va tastar aquesta mel en vida. La lectura de la seva obra és absorbida, sovint, per l’aura d’una novel·la enorme, però, com acostuma a passar, val la pena gratar en els contes.

Productos relacionados

COMANEGRA utiliza cookies para garantizar que demos la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Si continúa, asumimos que acepta recibir todas las cookies en el sitio web COMANEGRA.