... ...
Lady Puffin

Lady Puffin

18,00 €
Impuestos incluidos

L'amistat i la mort esdevenen l'eix vertebrador de la tercera novel·la de Gemma Sardà. Una història emotiva que ens deixa amb un somriure als llavis.

 

Lady Puffin s’ha mort i no li tocava. Els amics li deien Puffin per la seva dèria pels frarets, aquells ocells amb cara pallassa. Era capaç d’anar a l’altra punta de món només per fotografiar-los. La Rita és l’amiga tarambana que viu als Estats Units fent classes de flamenc; torna a Barcelona per trobar la Puffin, no sap res de la seva malaltia i ja se la troba morta. La Sol és l’amiga assenyada, i haurà d’explicar-li a la Rita com ha anat tot i acollir-la a casa. Una invasió en tota regla. I pel mig hi ha en Simó, que és la parella de la Sol i el director de teatre de moda, que s’atabala amb la desimboltura de la Rita i, a més, està dirigint una obra en què sembla que cap actor giri rodó. La situació es va enverinant, perquè les amigues de la morta semblen pols oposats, però l’esperit de Lady Puffin és capaç de lligar qualsevol amanida.

«A la vida no pots deixar coses a mitges. Així m'haig de veure jo, aquí penjada, en aquests llimbs, i en mans de patacot i mandinga, que pretenen acabar la meva feina.»

Amb Comanegra, Gemma Sardà també ha publicat Mudances

___

També disponible en e-book aquí.

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de:

    Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Autor
Gemma Sardà
Idioma
català
ISBN
978-84-18857-80-5
Año
octubre 2022
Edición
primera
Páginas
160
Dimensiones
14 x 21 cm.
Encuadernación
rústica amb solapes
Autor info
il·lustració de la coberta de Anaïs Vidal
Colección
Narratives
9998 Artículos

Gemma Sardà (Barcelona, 1967). Una autora que publica la seva tercera novel·la i, com sempre, ens deixa amb un somriure als llavis. Aquí Gemma Sardà agafa el repte de fer parlar els morts, continua esmolant una de les millors traces per fer diàlegs de la nostra literatura i aquella capacitat de destil·lar tot un món —o encara més difícil: un estat d’ànim— amb un parell de frases. És traductora i correctora, i escriu regularment a La Vanguardia. A Comanegra, i en aquesta col·lecció, hi va publicar l’anterior novel·la, Mudances (2019).

Productos relacionados