Contes romans

Contes romans

18,90 €
Impuestos incluidos

Al quinzè títol de la col·lecció «Portàtils» reunim els contes mítics d'Alberto Moravia, un dels escriptors més importants del segle XX italià.

 

«Només pensava en Roma», diu l’Attilio quan porta poc temps lluny de la ciutat. Al camp s’hi ofega, és el perfecte pinxo romà, urbà fins a la medul·la, com la majoria dels personatges que poblen els Contes romans d’Alberto Moravia (1907-1990). A nosaltres, avui, se’ns ha girat la truita: no podem pensar en Roma sense pensar en aquest recull de contes mític, del qual traduïm una primera tria en català.

Moravia és un dels escriptors més importants del segle XX italià, que des de la seva primera novel·la, Els indiferents, va demostrar ser un narrador de primer nivell. Deia Bernardo Bertolucci que la seva universitat va ser sopar cada dia amb Alberto Moravia, Elsa Morante i Pier Paolo Pasolini. Tenim la taula parada, doncs. Un festí.

Traducció d'Anna Casassas.

Edició de Tina Vallès.

*  *  * 
Aquest llibre s’ha fet seguint criteris d’ecoedició. L’objectiu de l’Institut de l’Ecoedició és reduir l’impacte ambiental de la producció i assegurar l’aplicació de pràctiques de respecte al medi ambient. Per a més informació, visita institutecoedicio.cat

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de:

    Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Autor
Alberto Moravia
Traducción
Anna Casassas
Idioma
català
ISBN
978-84-19590-89-3
Año
febrer 2024
Edición
Tina Vallès
primera
Páginas
220
Dimensiones
12 x 17 cm.
Encuadernación
tapa dura
Colección
Portàtils
9999 Artículos

AUTORA

Alberto Moravia (1907-1990). És un dels escriptors més importants del segle XX italià, que des de la seva primera novel·la, Els indiferents, va demostrar ser un narrador de primer nivell. Deia Bernardo Bertolucci que la seva universitat va ser sopar cada dia amb Alberto Moravia, Elsa Morante i Pier Paolo Pasolini. Tenim la taula parada, doncs. Un festí.

TRADUCTORA

Anna Casassas (Barcelona, 1958). Traductora d'obres franceses i italianes al català. Estem parlant d'una de les traductores més reconegudes y importants en la traducció catalana. Ha estat, a més a més, guardonada amb el premi Mots Passants de la Universitat Autònoma de Barcelona en 2009, per la millor traducció de l'obra francesa El manuscrit trobat a Saragossa, de Jan Potocki. I autora de l'assaig El ritme de la prosa.

Lee las primeras páginas del libro aquí.

Sonograma Magazine, 29/05/2024 | Contes romans

Núvol, 02/05/2024 | El pinxo romà i el camí a l’universal

El País, 25/04/2023 | 25 d’abril, Itàlia i el país que no va arribar a ser

El Punt Avui, 15/03/2024 | Els simpàtics busca-raons de Moravia

Descarga la nota de prensa aquí.

Descarga la cubierta del libro aquí.

Productos relacionados